Blog

İş Yeri Sigortasının Avantajları Nelerdir?

İş Yeri Sigortası Nedir? 

İş yeri sigortası ile sadece iş yerinizdeki eşyaları değil, müşteri ve çalışanlarınızın da zararları da dahil, bir bütün olarak işinizi koruma altına alabilirsiniz. İş yeri sigortasının kişiselleştirilebilir olması sebebiyle alacağınız ek talimatlar ile tamamen sizin ve iş yerinizin ihtiyaçlarına uygun bir poliçe oluşturabilirsiniz.

İş Yeri Sigortası Neleri Kapsar?

İş yeri sigortası için birçok sigorta türünde olduğu gibi farklı paketler sunulabilmektedir. En genel kapsamlı paketler yangın, deprem, yıldırım gibi afetlerin yanında hırsızlık, cam kırılması, enkaz kaldırma gibi talihsiz durumları da kapsar. İş durması, izolasyon eksikliği, makina ve demirbaş hasarı gibi daha teknik sorunlar da bunlara eklenebilir.

Poliçenizin detayları, iş yeri türünüze göre değişiklik gösterebilir. Örneğin birçok sigorta firması otel, akaryakıt istasyonu, eczane gibi özel iş yeri sahiplerinin sektör özelindeki ihtiyaçlarına uygun ek teminatlar da sunmaktadır. Size en uygun asistans ve talimatlarla iş yeri sigorta poliçenizi oluşturabilirsiniz.

İş Yeri Sigortasının Önemi

İş sigortasının önemi riski en aza indirebilmesinden gelir. Kayıp karşılamanın yanında önleyici ya da tamir hizmetleri sunan poliçeler de mevcuttur. Bu ek teminatlarla iş yerinizi hukuksal koruma altına alabilir ya da çalışan ve iş verenler için danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Böylece hem işinizi hem müşterilerinizi hem de çalışanlarınızı koruma altına alan bütüncül bir teminatınız olur.

Neden İş Yeri Sigortası Yaptırmalıyız?

Yıllarca emek vererek kurduğunuz işinizin elinizde olmayan nedenlerden durması sizin için hem maddi hem manevi kayıp olacaktır. Size en uygun iş yeri sigortasını yaptırdığınızda hem içiniz rahat eder hem de bir sorunla karşılaştığınızda kaybınız en aza iner.

Siz de ihtiyaçlarınıza en uygun iş yeri sigortası paketini öğrenmek ve poliçeler hakkında detaylı bilgi almak için Üç Elma Sigortacılık ile iletişime geçin! İş yeri sigortası sekmemiz üzerinden online ve hızlı fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

Günlük Yaşam için hikayeler ve ipuçları
Emin ellerdesiniz